Om oss

Den här hemsidan är en partner till oss på Gustaf, “Gustaf-tjänsten”, “vår tjänst” eller “tjänsten”, som är en digital tjänst som hjälper föreningar, företag och privatpersoner att sälja produkter på nätet. Vi hanterar dessutom allt åt våra partners och det gör vi helt gratis.

Gustaf tillhandahålls av Brandica Aktiebolag, organisationsnummer 559408-3692, Möbelgatan 6, 431 33. Vi tillhandahåller system och e-handelsplattformar mot olika integrationer och samarbetspartners.

Leverans

Leverans och service mot kunderna hanteras av våra underleverantörer. Alla produkter är digitala och trycks på plats i Sverige. Vår kundtjänst finns alltid tillgänglig vid frågor och svar om våra varor och hur vi tillverkar våra produkter.

Det är du som ansvarar för att ta emot och hämta ut beställningar som har levererats av en underleverantör. Gustaf reserverar sig för att ta ut en administrativ kostnad på högst 160,00 SEK vid utebliven hämtning av försändelser hos ombud, som motsvarar kostnader för hantering och frakt.

Du hittar vårt säte i Göteborg och vi håller alltid vad vi lovar när det kommer till kvalité och leveranstid. Vår produktion eftersträvar alltid det senaste inom print och förbättring av befintliga system.